Trash the Dress

Trash the Dress

Trash the dress (distruge rochia de mireasa ) , de asemenea, cunoscut sub numele neînfricatii in haine de nunta, este un stil de fotografie de nunta, care contrasteaza hainele elegante, cu un mediu în care nu mai este de loc vorba despre asa ceva . Acesta conturand un stil de moda si fotografie glamour.

De obicei, miresele decide sa aiba fotografii facute pe o plaja, malul lacului, sau diverse poduri dar si în alte locatii incluzand strazile orasului, acoperisurile, gropile de gunoi, domenii private parasite , si cladiri abandonate.

Unele surse sustin ca tendinta, ar fi fost initial la început în anul 2001 in Las Vegas fotograful de nunta John Michael Cooper. Cu toate acestea, ideea de a distruge o rochie de mireasa a fost folosita la Hollywood simbolic cel putin începând cu octombrie 1998 când Meg Cummings pe atunci interpretand un rol in spectacol Sunset , a fugit pe plaja si a intrat in ocean dupa nunta ei, motiv pentru care si-a distrus rochia de mireasa definitiv . De atunci, stilul sa raspândit în întreaga lume si, mai ales în Marea Britanie, cu fotografi ca Steve Gerrard si Mark Theisinger, si multi alti asa ajungand acest curent Trash the dress si la noi impreuna cu ideile lor unice de a face o sesiune foto in acest stil unic .

Un model poarta adesea , o rochie de bal sau rochie de nunta, si pot ruina eficient rochia în procesul de achizitie a unei fotografii , mediul umed, murdar sau în circumstante extreme, duce la ruperea sau distrugerea , tinutei vestimentare .

Aceasta se face ca o sedinta foto suplimentara dupa nunta , aproape ca o declaratie ca nunta nu se va mai face din nou nici rochia nu va fi folosita din nou. Este vazuta ca o alternativa la depozitarea rochiei deoparte , nu sa fie vazuta din nou.

Într-un Mass Eveniment Dress, în 2009, peste 150 de femei purtau rochiile de la nunta lor înca o data si s-au fotografiat pe o plaja în Scheveningen, Olanda. Fotograful Melanie Rijkers (MECT) a initiat actul dupa ce a aflat despre “Trash the dress” fenomenul american de pe internet.

Asa ca “ Trash the dress “ doamnelor , dar nu uitati sa vorbiti si cu fotograful vostru de nunta si de ce nu si cu videograful poate influentam cumva acest stil .

cameramanphotograf